Schoentje zetten voor Sinterklaas!

Dinsdag 22 november in de middag was de sociëteit van het Delftsch Studenten Corps open voor kinderen uit de buurt om hun schoen te zetten bij de grote open haard. Deze activiteit hebben we georganiseerd in samenwerking met onder andere de toneelgroep van het DSC en de voedselbank.
Het was een groot succes,  maar liefst 30 kids hebben hun zelf geknutselde papieren schoentje bij de open haard gezet, zijn geschminkt en hebben een kleurplaat gemaakt! Natuurlijk moeten er wel nog sinterklaas liedjes gezongen worden, en dan gaan we duimen dat Sint-Nicolaas binnenkort een avond langskomt!
Marja Landzaad van de voedselbank en onze toneelgroep willen wij extra bedanken voor hun inzet. Het was een ontzettend leuke middag, waarin veel blije gezichten te zien waren. Volgend jaar gaan we er weer een geweldige dag van maken!